Hakuna Matata

2006-04-04
14:03:24

Nya dojor! //S
Ja som jag redan nämnt är våren äntligen här och det är dags att ställa undan de klumpiga vinterkängorna. Har precis kommit in från promenaden med Frodo... INTE kul kan jag tala om att vara ute och promenera med en vovve nu! Frodo är inte direkt rädd för att gå i djupa vattenpölar eller på leriga gräsmattor så när man väl kommer in blir det gärna leriga tassavtryck. För att undvika detta försöker jag torka av det värsta av lervattnet med en handduk i hallen, men som jag redan nämnt så är han långt ifrån smart, så han har VÄLDIGT svårt för att stå stilla när man gör detta, och det hala brukar sluta med att jag är full i hunddregel, och mina strumpor fulla med lera från hans tassar.
Förutom all lera som Frodo drar in i lägenheten så kan man inte helt njuta av promenaderna på grund av att man inte har några bra skor.... min 200kronors skor är inte direkt bekväma, får ont i benen efter bara tio minuter, så nu har jag bestämt att ta en tur i sportaffärerna på fredag för att inhandla ett par BEKVÄMA gympadojor!

Kan meddela att min kära kombo S idag klarade sitt teoriprov för B-körkort! Grattis gumman...!
Jag har ju som sagt påbörjat letandet efter en ersättare sen när hon flyttar men det är verkligen inte lätt, antingen så svarar igen, eller så svarar de men verkar vara lite udda.... hm...det blir väl lättare när folk fått sina antagningsbesked kanske?

Nu är det dags för käk!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: