Hakuna Matata

2006-04-22
19:21:49

Mer firande!
54542-86Imorse när jag steg upp var köket ockuperat av mina kombos Sofia och Diana+ Sofias kompis Sonja som var här på besök, de bakade scones för att fira min 20-års dag i efterhand så efter en dusch blev det gemensam frukost med nybakade scones! Efter det plockade de fram ett stort paket, men innehållet var litet, det var denna fina ring! Jag blev jätteglad, är ju lite utav en smyckesfantast enligt vissa.

Sedan hade klockan hunnit bli så mycket att det bara var att kasta sig på cykeln då jag skulle va54542-86ra barnvakt idag åt Sara och Alva. Det var jättevarmt och en klarblå himmel och värmande solsken. Vi gck som vanligt till lekparken, och sedan en liten promenad där vi letade vårblommor, hittade faktiskt både tussilago och blåsippor, efter det var det tillbaka till lekparken igen en stund tills mina två timmar gått och det var dags att gå hem med dem.

54542-87Efter det åkte jag hem och åt lite mat innan jag och Sofia satte oss i solen på balkongen för att plugga. Pluggandet gick faktiskt strålande bra och efter tre timmar i solen var vi äntligen klara, och det blev lite mer pastasallad.
Sammanlagt har jag idag befunnit mig utomhus i 5 timmar... och det syns... jag är inte brun men jag har fått grymt många fräknar!!

Igår fick jag vet att jag även i höst förmodligen kommer få vara dagmatte åt Frodo, då hans husse berättade att han skulle försöka hitta en mindre lägenhet här i Lambohov så att jag kan få fort54542-88sätta vara dagmatte då han tyckte det fungerat så bra. Nu är det bara att hoppas på att det inte flyttar in en allergiker eller hundhatare då...
Stackars Frodo har fått gå med tratt den här veckan då hans stygn efter kastreringen fortfarande inte läkt. Stackaren har gått in i saker för att han inte ser något, gått in i möblerna inomhus och stolpar och träd utomhus.

Pratade med pojkvännen idag också och fick veta att han i fortsättningen kommer att få flyga hem från Karlskrona istället för tåg, så han var jätteglad! Detta innebär att han istället för att åka till Karlskrona redan klockan 2 på söndagar får han åka klockan 7 istället med flyg. Den grabben har sån tur, något sånt skulle aldrig jag få!

Linda har klagat på att jag inte lagt upp några bilder nu när jag fått kamera, men nu borde du väl vara nöjd Linda =P
Och Linda, nu har jag sett fram emot din födelsedag lääääänge, och förväntar mig ett riktigt saftkalas!

// Lilla-söta-fröken-fräken aka Sandra

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: