Hakuna Matata

2006-04-08
16:07:37

Gråa dag! //S
Ja, idag är det riktigt grått och trist ute ochjag känner mig som en levande död! Är så trött av någon anledning, fattar inte varför, får väl börja knapra multivitaminer eller något!
Igår var det fredag och jag gjorde ingenting... kändes som jag pratade i telefon hela kvällen... med kära Linda då så klart... men efter ca två timmar hade nog det mesta sagts och jag vågade inte längre ockupera telefonen ifall någon av mina kombos vile ringa också.

Mitt plugg går riktigt trögt... får inte så mycket gjort, men jag har tokmycket att läsa. Har precis fått veta att kapitlet jag ska läsa till imorgon och sammanfatta med min studiegrupp tydligen är hemskt, tog min kompis ca 3 timmar att ta sig igenom 5 sidor så det kanske är dags att sätta igång och läsa det snart.

Nu närmar sig min 20-års dag också... jag tycker själv att jag börjar bli "gammal" och vuxen, men igår när jag lämnade Frodo hos sin husse och han frågade hur mycket jag fyller på onsdag, och jag stolt berättade att jag blev 20 år svarade han med ett flin ; - Det var inte mycket!!
Kan tala om att jag krympte ordentligt i skorna och kände mig helt plötsligt som 5 år eller något... kanske inte är så stor som man tror!

Var barnvakt idag igen åt Alva och Sara. Var ute hela förmiddagen och hade förmånen att få smaka på deras lerköttbullar och gröna gräsmakaroner....hm....! Efter det begav vi oss till lekplatsen där jag tack och lov fick sitta ner en stund då de roade sig själva. Var lite pinsamt att gå hem med dem sen då de var alldeles leriga både i ansiktet och på sina regnbyxor... men men de är ju bara barn... då ska man få kladda med lera,  3-åriga Sara kunde dock inte förstå varför i hela friden inte JAG hade några regnbyxor på mig så jag också kunde få leka i leran, hon tyckte nästan synd om mig!

// Sandra - den lata lärarstudenten

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: