Hakuna Matata

2015-04-13
12:55:23

20+ för sista gången /S
Helgen är förbi men jag och Selma har tagit en extra vilodag på hemmaplan, hon snorar och jag hostar.
 
Helgen som gått har varit toppen med mycket tid tillsammans med familj och vänner. Vi började redan i fredags då hela familjen och  alla våra barn och respektive samlades hos syster yster för att inspektera deras nyrenoverade badrum och fira svågern som fyllt jämnt. Tanken var ju fin i fantasin men att trycka in  åtta vuxna och sex barn i ett litet hus efter en hel dag på jobb, förskola och skola.... tja... det kanske inte är helt lyckat! Vi gjorde det i alla fall lätt för oss och beställde pizza, barnen varvade lek med bråk och när klockan närmade sig 20 och Selma stod och ropade "Selma åka hem och soooova...!" tackade vi för oss och åkte hemåt.
På lördagen hade vi planerat en heldag med kompisgänget, med start redan kl 9.30 då bilen skulle styra mot Karlskoga och Boda Borg, men då jag hostat och snorat och känns mig rätt sliten de senaste dagarna så vinkade vi hejdå till pappan och begav oss till Mariebergsskogen en sväng innan vi åkte hem och vilade igen. På eftermiddagen åkte vi ut i sommarstugan där jag lämnade av vår juvel till hennes farmor och farfar innan jag åkte  hem igen för lite mer vila innan vi begav oss mot stan för restaurangbesök med vännerna. Det känns som att det var längesen jag var ut på något och jag njöt till fullo - en riktigt rolig kväll!
Igår vaknade jag på bästa sätt med frukost på sängen och paket, långt senare än vanligt och vi kunde ligga kvar så länge vi ville i lugn och ro... helt underbart!  Jag blev ännu mer bortskämd när vi kom till svärföräldrarna och vi blev bjudna på både mat och efterrätt och ännu mer paket :) På eftermiddagen åkte vi hem och laddade för sista firandet då mina systrar med familjer dundrade in och det blev hamburgsgrillning och lite semesterplansprat som resulterade i att vi tillsammans ska besöka Vimmerby och Astrid Lindgrens Värld för några dagar tillsammans, boende under ett och samma tak - vi får väl se hur det går, hahaha!
 
Min födelsedag kunde inte ha blivit bättre och jag är nu inne på mitt sista år som 20+, och känner att jag lever ett fantastiskt bra liv! Jag har världens härligaste unge, världens finaste sambo som om en månad dessutom blir min man, och vi bor i ett fint hus med världens härligaste omgivningar, härliga vänner och familj somm vill vara med och fira ens födelsedag. Visst finns det alltid saker man kan önska mer av i livet men det är ju så viktigt att faktiskt kunna se hur fantastiskt man faktiskt har det också, och verkligen njuta av det! Nu väntar en period med massa spännande saker. Först på tur blir vår lilla tjej två och vilket självklart ska firas med pompa och ståt, sen är det kalas, och dop varje helg efter det fram tills vår efterlängtade bröllopsdag som kommer följas upp med en härlig bröllopsresa, hem och jobba tre veckor innan vi går på sex härliga semesterveckor!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: