Hakuna Matata

2015-11-17
20:57:33

Första preggogympan /S
Idag var jag iväg på min första gravidvattengympa! Alldeles själv bokade jag passet och tog mig iväg, så heja mig bara för det! Jag hade förväntat mig ett pass med lite lättare övningar men istället blev  det ett intensivt pass där jag till slut var alldeles illröd av ansträngning och det brann i armar och ben. Men oj så skönt det ändå var att få ta ut sig rejält! Man gör det ju helt efter egen förmåga och vilja men jag valde att ta ut mig då det var riktigt skönt att ge kroppen en genomkörare då jag numera är extremt stillasittande. passet avslutades med avslappning där simsalen släcktes ner och lugn musik spelades medan vi fick flyta runt på i bassängen.
 
Det här var verkligen toppen och jag ska verkligen försöka att ta mig iväg varje vecka. Ett pass i veckan gör väl kanske ingen större skillnad men det är nog bättre än inget gissar jag. Nu håller jag bara tummarna för att träningspasset inte ska ge foglossningskänningar senare ikväll.
 
Idag har jag i övrigt haft en lugn hemmadag då det blev vab. Två mindre trevliga blöjor byttes igår, en på förskolan och en hemma och med lappar om att de haft flera fall av magsjuka på avdelningen så tog vi det säkra före det osäkra då jag vägrar vara smittspridare. Finns inget värre än föräldrar som lämnar med argumentet om att det inte blev mer än två spyor etc, det KAN ändå vara magsjuka! Men inget mer blev av det hela så vi har varit ute på en liten promenad men framför allt har vi målat, målat och målat! I förberedelsen för att det kanske var magsjuka som härjade så svängde jag förbi ikea för att köpa hem en plastad frotté till att ha för att kunna byta i sängen med, och då ryckte jag även med vattenfärger. Hon har målat för glatta livet och jag med! Det var riktigt mysigt att sitta och måla, och härligt att se henne måla på för glatta livet. En del av dem fick riktigt härliga färgkombinationer så nästa projekt är att köpa hem två ramar så kanske man kan göra något med de fina teckningarna.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: