Hakuna Matata

2016-02-07
19:37:18

vabruari /S
Ja februari har inletts på mindre roligt sätt, med en risig mage hos Selma som skönt nog blev bättre inför helgen men idag hade vi planer på badhuset som jag snabbt insåg att vi fick ställa in. T åkte iväg tidigt imorse för att jobba några timmar och skönt nog sov Selma när han åkte så vi fick lite sovmorgon. Men väl uppe blev det liksom inget mer. Hon fick knappt i sig frukost och sen ville hon bara ligga i vår säng och lyssna på Pippi och klagade snart på magont och så fortsatte dagen. Vi läste böcker, lyssnade igenom "pippi på rymmen" och större delen av "Bamse" tillsammans nedbäddade under ett stort duntäcke innan vi gick upp och bäddade och tog på kläder någon timma senare för att sedan återgå till sängen för mer bokläsning. När T kom hem framåt lunch låg hon kvar i sängen medan vi lunchade och där somnade hon till slut stackaren.
T passade på att vila medan jag ägnade tiden åt att gå igenom fotomapparna på datorn för en ordentlig genomrensning innan en backup gjordes på nya hårddisken som vi ÄNTLIGEN fått tummen ur att köpa! Så nu behöver jag inte ha ångest över att datorn ska kollapsa då det viktigaste finns undansparat på fler ställen.
 
Eftermiddagen fortsatte med risig mage, magont och dessutom 39 graders feber hos den lilla som fick titta lite på TV medan vi var duktiga och rensade ut massor med böcker som vi med största sannolikhet aldrig kommer öppna igen, och därmed skapade vi lite fler förvaringsytor och kunde konstatera att vårt nya kontor kommer att klara sig på det nya skåp vi köp. Därmed är kontoret nu klart! De nya tapeterna blev superbra och likaså nya skåpet och skrivbordet. Nu ska jag bara få upp den nya gardinen som inhandlades i fredags, och få hem lite nya tavlor som ska få pryda väggen. Jag har spanat en del på desenio.se som jag tycker har många fina, enkla och stilrena tavlor som jag tror kan passa på ett kontor.
 
Imorgon inleds min allra sista arbetsvecka för det kommande året, dock blir det ju vab för min del men på tisdag blir det jobb i alla fall. Det känns skönt att äntligen få gå hem, samtidigt som det är lite pirrigt då det innebär att vi verkligen närmar oss lillebrors ankomst med stormsteg! Skönt nog så har jag börjat fatta att det fakiskt ska komma en bebis! Jag har verkligen haft jättesvårt att visualisera det nya livet med en bebis i huset även om jag är tydligt medveten om hans existens i magen, och det har skrämt mig lite. Men nu ska jag snart få gå hem och få förbereda det där sista. Jag har börjat tvätta hans saker och jag märker att det hjälper mig att plocka med det. Det som återstår nu som jag känner är jätteviktigt är att köpa någon present till Selma som hon kan få i samband med hans ankomst, något som får henne att känna sig speciell i allt det här nya som kommer! Frågan är bara vad... Kanske något pussel och någon mer rolig grej... någon som har förslag?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: