Hakuna Matata

2014-03-12
17:10:55

K. Bromberg /L
OMG! Jag har hittat en ny favoritserie!
 
K. Brombergs The Driven triology. En sååå bra serie som jag måste rekommendera!
 
Driven-serien handlar om Rylee Thomas som arbetar på ett hem för "föräldralösa" pojkar. Under en välgörenhetsgala som Rylee arbetar aktivt för träffar hon attraktive Colton Donovan. Han är inte bara känd för sina hollywoodstjärnor till föräldrar men också som en duktig racerförare. Colton är emot allt vad relationer innebär och är känd för sin playboystil, något som gör att varningsklockorna ringer hos Rylee. Men Colton finner henne intressant och lurar till sig en dejt. Kemin är sprakande och Rylee har svårt att hålla sig undan. 
 
 
 
Den här serien innehåller inga kinky-oskyldig-flicka-som-lär-sig-leka-i-sängkammaren-relation. Detta är en ren kärlekssaga om att bygga upp en relation där båda litar på varandra, satsar allt och vill ha samma sak utav relationen.
Serien tar även upp kärlek för fosterbarn och hur det är att arbeta med barn som växt upp under hemska förhållanden. Man kan inte hjälpa att förälska sig i de underbara pojkarna! 
 
 
Taggar: Bok, Bokrecension, Boktips, Colton Donovan, Crashed, Driven, Fueled, K. Bromberg, Rylee Thomas, The Driven Triology;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: