Hakuna Matata

2014-02-15
09:51:00

Belle Aurora /L
Belle Aurora är en av mina nya favoritförfattare! 
Jag började med att läsa Raw eftersom enligt recensionerna var den rätt mörk. 
 
 
Raw handlar om socialarbetaren Lexi som har ett tragiskt förflutet och viger sitt liv åt att hjälpa ungdomar att komma på rätt köl. Hennes liv är inte så intressant förutom det faktum att hon har en stalker. 
Hon har aldrig pratat med honom, sett hans ansikte eller vet någonting om honom men han finns alltid i bakgrunden under dagarna. En kväll blir hon överfallen och hennes stalker räddar hennes liv.
 
 
Boken beskrivs med "This is not a love story. This is a story of love gone wrong." Med sådan beskrivning sitter man som läsare bara och väntar på att hjärtat ska krossas och självklart gör det! Fan vad jag bölade. Riktig jävla ful-bölande. :)) Men det visar bara vad bra bok det är. Man lever sig in, man hoppas på det bästa och jag vill bara läsa mer om Lexi! Rekommenderas.
 
Sedan har vi Belle Auroras bokserie Friend-Zoned. MYCKET bra serie! Jag älskar alla karaktärer!!! Härliga, roliga, varma och underbara! LÄS LÄS LÄS!
 
Serien börjar med boken Friend-Zoned där butiksägaren Valentina skickar en "anonym" lapp tillsammans med godis till klubb-killen på andra sidan gatan i hopp om att för en gångs skull få honom att skratta. Ganska snabbt dyker en annan hunk upp i butiken och bokstavligen drar henne med in till klubben. Det visar sig att killen-utan-leende är klubbens ägare Nikolai. En player som är livrädd för förhållanden men som värderar sin familj högst på denna jord. Valentina har inga som helst planer på förhållande heller då hon upplevt den största tragedin som går att uppleva. De blir därmed bästa vänner. Jag ful-grät två gånger i denna bok och jag kommer alltid förknippa denna bok med låten "Impossible". 
 
 
Andra delen i serien Love thy neighbour handlar om två andra karaktärer i Nick och Tinas vänkrets. Tinas bästa vän Natalie flyttar in i en ny lägenhet. Redan första natten plågas hon av grannens nattliga aktiviteter och till slut står hon inte ut längre och bankar på dörren. Det visar sig vara Nicks kollega och vän Asher som är grannen, inte nog med att han är svår att komma nära men de två hade en one-night stand några månader innan. De försöker för sina vänner skull att vara just det, vänner, men det visar sig inte vara så lätt.
 
 
Taggar: Belle Aurora, Friend-Zoned, Love thy neighbour, Raw, Twitch;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: