Hakuna Matata

2014-04-25
20:03:00

Tjejhelg /S
Den här helgen är pappan bortrest för ett bröllop långt upp i norra Sverige. Snålhet, och olusten att dra med en ettåring så långt gjorde att jag och Selma tar en tjejhelg på hemmaplan.
Idag har hon spenderat dagen med mormor och morfar medan mamman varit på utbildning under dagen. Utbildningsdagen slutade med ett kort samtal med min nya chef och att jag åkte därifrån så ilsken att det nästintill kom rök ur öronen. Jag har hittills haft väldigt lite kontakt med henne men hon triggar mig till max varje gång då hon enligt mig inte är särskilt bra på att kommunicera och lyssna. Det är så illa att jag nog kommer se mig om efter en ny tjänst om det inte blir bättre under hösten. Men nog om det!

Jag hoppas på fint väder på vår tjejhelg och imorgon blir det ett besök på I2-marten. Som vanligt blir det väl bara marknadsnougat och kanske lite strumpor inköpta men marknad är alltid mysigt att gå på!
Till veckan väntar också Selmas ett års dag!! Jag har alltid varit ett stort fan av våren men nu upplever jag den som extra underbar då jag kastas tillbaka till tiden för ett år sedan, känslorna och längtan efter vår lilla bebis och lyckoruset man kände under resan från BB. Jag minns så väl att jag på riktigt var lite chockad över att världen hade fortsatt under de där dygnen vi varit på BB, åkt in med en BB väska och därifrån med vår lilla bebis. Hur våren helt plötsligt hade exploderat och skapat ett grönt landskap... Underbara vår och underbara Selma!

Nu går hon riktigt stadigt och det är så mysigt att få gå bredvid henne och hålla hennes lilla hand!! Nu har hon precis somnat, alldeles utsliten, och jag har krupit upp i soffan för att se något avsnitt av Greys anatomy.

Trevlig helg på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: