Hakuna Matata

2013-02-13
21:00:00

Med lite panodil så... /S
... lyckades jag överleva denna dagen efter en hemsk natt där förkylningen valde att bryta ut!
 
Helt plötsligt vaknade jag inatt av andnöd då näsan var helt täppt, tungen torr som ett sandpapper efter att enbart kunnat andas genom munnen, och en hals som gjorde såååå ont! Att ha en helt täppt näsa gav mig lite panikkänslor nästan då jag redan tycker det är lite jobbigt att andas genom bara näsan när jag ska sova - dels så andas jag mycket djupare nu när magen börjar bli större, och dels känns det som att slemhinnorna varit lite svällda då jag varit lite täppt utan att var snuvig.
 
Jag började dagen med en Panodil då T gick upp 1,5 h innan mig, lyckades sedan somna om och vakna med ett lite lättare huvud. Rotade runt i skåpen här hemma och lyckades hitta en nästan oöppnad ask med Sinova som jag till min stora glädje får äta trots graviditet. Jag vet inte om det är inbillning eller ej men det känns som att trycket i bihålorna har minskat lite under dagen och det har varit lite lättare att snyta sig. Att jobba var dock ingen hit men jag vill verkligen inte ta någon mer sjukdag nu... tar jag mig bara igenom morgondagen så väntar en kort dag på fredag innan jag kan vila under hela helgen. Förhoppningsvis kommer det vara tillräckligt för att jag ska bli lite piggare och komma på bättringsvägen...!
 
Jag hade planerat att vi skulle ut och äta tillsammans då vi pratat om det länge nu men antingen har det inte blivit av eller så har det blivit inställt, men nu verkar det som att vi får ställa in IGEN!! Känns som att jag suttit instängd i flera veckor - och det har jag väl då jag knappt träffat någon utanför familjen sedan nyårsfesten vi hade här hemma. Jag börjar verkligen längta efter en kväll med vänner, så snart jag är bättre har jag därför tänkt att det kanske är dags för en ny vintergrill här hemma... :)
 
Men först var det ju det där med att bli frisk.... :(

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: