Hakuna Matata

2013-12-16
22:46:32

Number one /S
Vet inte om det är jag som ser fel men de senaste dagarna har jag tyckt mig se ett gråvitt litet streck i Selmas mun som jag gissar kommer ploppa upp i form av hennes första tand!
Hon har sovit lite tokigt de sista dagarna, vaknat lite lättare än hon gjort den senaste tiden och jag funderar på om det kanske kan hänga ihop med denna lilla tandbisse kanske?
 
Igår eftermiddag åkte T till Sthlm igen, denna gång för en kurs så han kommer inte hem förrän sent imorgon kväll. För att tiden ska gå lite fortare blev det en promenad med två mammor och deras bebisar innan vi gick hem till oss där en tredje mamma och bebis mötte upp för fika och bebismys. Helt plötsligt börjar våra bebisar bli stora, och det märks bland annat genom detta med mat - tidigare har vi bara ammat när någon blivit hungrig och alla kunde äta samtidigt, men nu fick de istället äta i tur och ordning då det turades om att sitta i Selmas matstol.
Det är också kul att se hur de interagerar mer och mer med varandra, och nu helt plötsligt har de kommit till stadiet att alla leksaker som kompisen har vill man själv ha och det ålas i olika tempo fram för att få sig en smakbit av just den leksaken, eller varför inte kompisens öra eller fot...? Det är i alla fall väldigt mysigt! När de små ätit blev det smörgåsfika för vår del följt av fryst cheesecake med smak av pepparkaka och apelsin som jag slängde ihop imorse. Den smakade bra men tyckte kanske att pepparkaksbotten av pepparkakssmulor blev lite torr.
 
Nu vaknade visst någon för tredje gången ikväll, håll tummarna för en snabb omnattning så att jag får krypa ner i sängen med min nya bok "När döden kom till Pemberley"!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: