Hakuna Matata

2013-12-26
20:31:38

Julen 2013 /S
Och så var julen över för denna gången!
 
Den innehöll det vanliga... mat i mängder, mys vid granen, fina klappar, mängder av godis, en tomte! Det som skilde detta år från alla de tidigare är ju så klart att Selma kommit in i våra liv! Det som saknades för att göra det hela komplett var snö. Selma fick träffa tomten för första gången och fick även sitta i hans knä en stund medan pappa lät kameran gå varm efter mammans order.
Vi fick fina klappar alla tre, min favorit var från T som köpt pärlörhängen till mig, och för att vara helt ärlig så var nog Selmas favorit etiketten på alla klapparna ;)
 
Efter att ha spenderat de senaste tre dagarna i mormors hus tillsammans med övriga släkten och familjen så var det väldigt skönt att få komma hem till sitt eget hus och bara vara vi tre då det blir väldigt intensivt även om det är mysigt dessa dagarna. Nu blir det nog några lugna dagar framöver och imorgon blir det lite bilpyssel då vår pärla börjar bli sliten och det var tre grejer som gjorde att den inte gick igenom fredagens besiktning. Negativt är så klart att behöva lägga ut pengar på bilkrångel, men positivt är att vi fick en push att komma igång med billetandet på allvar. Jag vet dock inte om de olika provkörningarna gör oss så mycket klokare då det inte skiljer jättemycket i körupplevelse, däremot skiljer det väl en del i pris och kvalité på de olika märkena och det är väl det som gör det så svårt - hur mycket man vill lägga, vad man vill få för de pengarna i fråga om årsmodell och milantal, och att välja ett märke och en modell som inte är känd för att krångla. Just nu klurar jag en del på en Ford Mondeo, men vi ska fundera och testa några fler modeller innan vi kan komma till ett beslut.
 
Nu blir det soffmys framför underbara filmen Snowroller :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: