Hakuna Matata

2013-04-17
19:53:25

Sååå besviken /S
Idag var det dags för vår andra träff i föräldragruppen som hade tema förlossning. Det mesta kändes som en upprepning av vad vi fick höra under måndagens föreläsning på sjukhuset, men det är ändå saker som tål att upprepas, och det känns ju lite lättare att ställa frågor i en liten föräldragrupp jämfört med en fullsatt föreläsningssal.
 
Efter föräldragruppen passade vi på att hämta ut vår nya fina vagn och det kändes så bra, som att det verkligen närmar sig! Väl hemma passade vi så klart på att testa allt, att lyfta på och av delarna, kolla så babyskyddet passade i chassit som utlovat o.s.v. Självklart testades även bromsen ett par gånger, och förstå då vår enorma besvikelse när bromsen helt plötsligt bara tog på det ena hjulet! Här har man betalt flera tusen kronor för att få en ny fin vagn, och så går den sönder efter 10 minuters testande!!! Det får helt enkelt bli en sväng till butiken imorgon igen :(
Jag hoppas verkligen att vi har fått ett måndagsexemplar så att det här problemet inte kommer att vara återkommande då just bromsens funktion var något vi var tveksamma till från start, men då varken butikspersonal eller läsande på nätet gav oss någon anledning till oro för just det så valde vi ändå just Brio Smile då vi gillar den så mycket i övrigt.
 
Så håll nu tummarna för att felet kommer att åtgärdas snabbt/att vi får ett nytt chassi snabbt!!!
 
http://www.kopbarnvagn.se/bilder/artiklar/zoom/36610656_2.jpg
Taggar: barnvagn, brio smile;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: