Hakuna Matata

2012-10-26
13:43:57

1 vecka i huset /S
Imorgon är det en vecka sedan vi flyttade in i huset och allt känns fortfarande toppenbra!
 
Det som vi lärt oss är att man ska verkligen ska tänka efter, och studera allt i minsta detalj, för huset som vi tycket var "helt okej" "inget måste att renovera gör bara det man vill byta färg på".... Tja... det stämde väl inte riktigt. När huset väl blev tomt inser man ju att den där TVn, den hängde ju inte i luften utan den var ju uppskruvad och det lämnar hål, likaså med alla hyllor och annat... För när huset väl var tomt hade vi ett vardagsrum med 32 stora plugghål utspridda på 4 väggar och de fyra sovrummen var lika pepprade de med skruvhål.
 
Sen kommer man till biten att "renovering drar med sig mer renovering"... Vi är stolta över att ha hunnit måla tre rum innan inflytt, men nu när man har de där fräscha väggarna och taken, så ser man plötsligt hur gula elementen ser ut... och dörrkarmarna... och lampknapparna... Och de där fula beiga dörrarna, de blev om möjligt ännu fulare när väggarna blev ljusare och kontrasten mellan vägg och dörrfärg ökade...
 
Vi ångrar verkligen inte att vi köpte det här huset men man inser ju helt plötsligt vad mycket jobb man har framför sig och att inget man gör är gratis i varken tid eller pengar.
 
Under veckan som gått har vi nästan helt fokuserat på att städa klart i lägenheten, och igår blev det klart efter mycket slit (från Ts sida), och det känns jätteskönt att ha helgen fri för roligheter och att få komma i ordning i huset.
 
Nu är det dags att bege sig tillbaka till jobbet, har bara varit hemma på rast för att låta Pepsi lätta trycket på blåsan :)
 
Ha en skön fredag!!!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: