Hakuna Matata

2012-02-04
11:58:55

-19 /S
God middag på er allihop!
Imorse visade termometern -19grader när min bättre hälft klev upp för att gå en promenad med vovven. Själv valde jag att dra upp täcket ännu lite högre istället för att fortsätta mysa i vår varma säng.

Jag som hatar att frysa började dagen med att hoppa i ett par leggins, sockar och myströja medan sambon hoppade i sina varmaste kläder för att sedan bege sig för att hämta upp sin far och åka vidare för en vinterfiske på isen i solen. Jag har legat här och tittat på serier men tänkte snart börja leta lite bakinspiration. Det var jättelängesen jag bakade annat än kladdkaka och ananaspaj så jag tänkte passa på att sysselsätta mig med någon annan form av bakning idag när jag ändå bara vill vara inne.

Igår kväll var vi ute och käkade mat tillsammans med Ts föräldrar. Vi besökte den libanensiska restaurangen Pasha, det var första gången för mig och jag måste säga att jag blev positivt överraskad. Det ser ut att vara jättetrist ställe när man ser det utifrån men det var faktiskt ganska mysigt och maten var helt okej den med. Idag däremot blir det nog hemmamys med hembakad pizza och någon film.

Måste säga att jag är lite besviken - har inte fått ett enda boktips efter mitt förra inlägg!! Trodde väl att NÅGON skulle ha läst en bra bok på sistonde i alla fall. Får väl försöka hitta något på egen hand istället.

Ha en härlig lördag mina vänner!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: