Hakuna Matata

2011-09-27
19:11:29

sista dagarna i september... /S
Nu är det definitivt höst ute, när solen försvinner är det riktigt kyligt ute...
Den senaste veckan har varit väldigt lugn, har inte hänt så mycket. Både den här veckan och förra veckan spenderar T några dagar i Stockholm för jobbets räkning vilket betyder att jag och Pepsi sitter här hemma ensamma, vilket känns lite trist. Man tycker ju att man inte gör något på vardagskvällarna, att man knappt pratar med varandra utan mest sitter och glor på Tvn i väntan på att få gå och lägga sig. Åtminstone ser mina kvällar ut så då jag för det mesta är så himla trött efter jobbet, men att jag saknar honom ändå massor, det är så tomt utan honom hemma.

Att jobba 100% är i alla fall jätteskönt då jag äntligen börjar känna att jag kommit in i alla rutiner, börjar känna barnen och så vidare. Något som jag behöver komma in i nu är att lära känna föräldrarna för där känner jag mig fortfarande ganska borta, men det är ju bara att ge det lite tid, man kan ju inte trycka in allt i skallen på en gång.

Inför helgen som kommer har vi ännu inte gjort upp några direkta planer, det enda jag vet är att jag ska fira min farmor på lördagen med lite lunch på stan, en sen födelsedagslunch.

Just nu sitter jag och laddar lite energi för ett veterinärbesök... japp... ni läste rätt... dags för ett nytt besök på grund av ännu en öroninflammation. Det börjar bli rejält tröttsamt, och självklart känns det ju inte kul när ens hund mår dåligt. Jag hoppas i alla fall innerligt att det ska bli den sista öroninflammation vi behöver behandla det här året!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: