Hakuna Matata

2011-10-16
19:07:55

Inget mera dregel /S
Hej mina vänner!
Veckan har nått sitt slut, och det har varit en sån himla bra vecka med tanke på vår Stockholmstripp innehållandes en konsert med Red hot chili peppers. Det var en toppenkonsert med bra blandning på tempo och gamla och nya låtar. Det enda lilla minus jag kan säga är att ljudet inte var perfekt då jag hade väldigt svårt att höra vad de sa när de pratade. Mitt överansträngda knä mådde inte så bra av hela upplevelsen, och det gjorde inte mitt friska knä heller... Herregud vad jag var slut i mina ben och fötter efter att ha stått upp i cirka 4 timmar på ett stenhårt golv!!

Dagen efter konserten gick jag och T på historiska muséet. Det var kanske inte superintressant men det är ändå roligt att ha varit där, och min historieintresserade sambo tyckte det var kul. Nästa gång har jag istället siktat in mig på slottets livrustkammare där de visar gamla kläder man burit... det låter som ett museum mer i min smak! Det blev en hel dag i Stockholm då tåget hem inte gick förrän kl 19.15 men det var roligt att få gå runt och titta i lugn och ro. Promenaderna gick inte så fort då jag hade ganska rejält ont i knät efter kvällen innan. Helgen har varit lugn , vi kände oss båda ganska trötta efter Stockholmstrippen. Igår var vi i alla fall på 1 års kalas för att fira min systerson/gudson som fyllt år tidigare i veckan. Han fick en jättesöt radiostyrd nyckelpiga av oss. Den var lite för svår men det kommer inte dröja länge förrän han listat ut hur han ska göra. Sötnosen har även lärt sig att blåsa så han försökte att blåsa ut sitt födelsedagsljus själv, men det var lite för svårt. Vi hann också med att skifta däck på bilen så nu är jag redo för snö och ishalka vilket känns tryggt.

Idag har vi haft min farmor och farfar här på fika, de hade nämligen inte varit här sedan själva inflyttningsdagen och då var det ju knappast så mycket att se med allt kaos! När de åkt tog vi en sväng i bilen, det var riktigt mysigt då vädret var toppen. Allra helst hade jag velat gå en långpromenad och tagit med kameran men det var ju det där med att vila knät :(

Nu ska vi snart äta lite mat och lite senare blir det soffmys då jag ska kolla på den nya serien Pan Am som börjar visas på 3:an idag kl 21.00. Jag tror att det kan vara en serie helt i min smak, åtminstone hoppas jag det!

För att referera till min rubrik så har jag nu kommit två veckor in på mitt fyra veckor långa godisförbud. Äntligen börjar godissuget avta! Idag kunde jag gå förbi alla godishyllor i affären utan att sukta efter chokladen, och på barnkalaset så åt jag förvisso av tårtan och ett balerinakex men jag var också nöjd med det istället för hur det varit tidigare när jag ätit minst en bit av varje sort. Nästa steg är väl att försöka bli av med småätandet för jag har nämligen ersatt godis framför TVn med ost och kex eller äppelklyftor. Frukt av alla slag är väl helt okej men kexen bör man väl inte heller äta alltför ofta. Nu längtar jag efter att mitt knä ska bli bra, för så fort det är det ska jag köpa ett kort så jag kan komma igång med träningen, jag har tänkt börja köra spinning ett pass i veckan och simma en timma i veckan. Jag tror att det kan vara min grej, och tack vare att jag är kommunanställd så kommer ett årskort bara gå på 2000kr vilket känns rimligt om man inte tänkt träna mer än 2 ggr/veckan. Nu kanske jag orkar träna mer än så men jag försöker att hålla målen låga så att jag når dem och blir lite sporrad av det.

Ha en skön söndagskväll!!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: