Hakuna Matata

2011-05-12
17:41:12

Det nya livet, försök nummer 902598725979 /S
Japp... precis som rubriken antyder har jag nu gett mig in på ännu ett försök att göra vissa förändringar i mitt liv. Jag har dragit på mig alldeles för många kilo och är alldeles för slö nu för tiden! Som vanligt när jag försöker göra hälsosamma förbättringar i mitt liv så måste jag av någon dum anledning börja på en måndag! Det har väl börjar sådär... jag har lyckats hålla mig ifrån alla former av sötsaker under veckan vilken är en bedrift när vi pratar om mig och min kärlek till choklad :p Jag har försökt att äta lite mindre... inte för att banta men att ta lite mindre portioner och vänta innan man tar nästa så man hinner känna när man blir mätt... det är ännu en bedrift i min värld då jag näst intill hetsäter, särskilt på jobbet då jag blir stressad av att äta tillsammans med barnen som hela tiden pockar på ens uppmärksamhet.  Jag har också köpt hem vaniljyoghurt och lite frusen frukt så jag kan göra smoothies igen då det är gott och perfekt som mellanmål... särskilt när sötsuget sätter in.
Vad gäller maten har jag med andra ord fått det att funka ganska bra den här första veckan. Sämre är det när det kommer till att röra på sig, jag har bara kommit ut på en enda långpromenad den här veckan :(
Jag försöker dock att fokusera på mina framgångar och tänker att man får ta det stegvis... när jag fått in matvanorna så kan man på allvar ta tag i träningsbiten.

Nu ska jag tvätta och köra ett varv med dammsugaren. Imorgon kommer T hit för att spendera helgen med oss. Det känns riktigt skönt. Vi hade tänkt oss ett varv på stan då vi båda är i behov av lite nya kläder. På måndag är det även dags för årets sommarfest med jobbet och som vanligt vill man ju ha ett helt nytt ombyte ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: