Hakuna Matata

2011-06-17
23:57:30

A never ending job /S
... så känns det i alla fall när jag tänker på vår flytt! Igår kväll kom T till Lkpg för att hjälpa mig att packa inför flytten som går av stapeln nästa söndag. Han packade på förmiddagen medan jag jobbade, och jag kom hem och hjälpte honom vid ett. Från det, fram till klockan var 6 packade vi konstant utan en endaste minuts paus. Det började bra där var sak hade sin plats, men desto tröttare vi blev desto sämre blev organiserandet i packningen så tyvärr kommer vi förodligen ha ganska kass koll på vad vi har i våra kartonger. Skönt nog så hann vi faktiskt packa nästan allting, och vi hann spackla några hål så att det också är gjort. Det som återstår är att packa ner ytterkläder, packa ner lite småtjafs, rensa och frosta av frys och sen självklart all städning!
Stackars Pepsi var helt förvirrad och visste inte riktigt vart han skulle ta vägen bland alla kartonger. Allra värst blev det när vi tog hans bädd och packade in i bilen, han sprang runt i sitt hörn där hans säng alltid stått och tittade på oss med förtvivlan i blicken lilla stackaren :/.

Nu är både han och T i Karlstad igen. Resan hade gått bra, och Pepsi hade kastat sig i sin bädd innan den hunnit landa på golvet och sov nu som en stock. Imorgon ska min duktiga sambo springa karlstads Stadslopp. Jag önskar jag varit hemma och kunnat heja på honom men jag orkar inte med en hemresa till, sen finns det alldeles för mycket att göra här hemma och alldeles för lite tid för att jag ska kunna åka bort den här helgen.
Imorgon har jag bokat klipptid. Jag har bott i Lkpg i nästan sex år, och har under den tiden inte besökt en frisörsalong i Karlstad på hela den tiden så jag vill vara nyklippt när jag flyttar så man kan leta upp en ny salong i lugn och ro sen. Sen är det ju faktiskt min allra sista lediga helg här i Lkpg så jag tänkte ta en sista runda på stan i helgen om jag orkar. Det finns ju några butiker som inte finns i Karlstad som ligger mig varmt om hjärtat...
Sen är jag ju faktiskt "hundledig" så jag får väl passa på att njuta av en sovmorgon där jag slipper stressa upp ur sängen kanske ;)

Något som piggade upp mig rejält under kvällen var när min bloggkollega informerade mig om att Red Hot Chilipeppers har ett turnéstopp i Stockholm i oktober!!!!!!!!!!!!!!!!! Min första och senaste konsert med dem var jag på med Linda i december 2006(?). Jag hoppas verkligen att Linda kan följa med annars får jag försöka övertala T. Får väl använda mig av argumentet att de är ett av världens mest framgångsrika band genom tiderna, och att han har chansen att få uppleva dem live ;) Men som sagt, det är ju Linda jag vill se dem med, det är enbart så jag kan få den optimala konsertupplevelsen, med någon som har samma känslor för deras musik som mig.

Nu för tiden får jag väl säga att jag inte lyssnar lika mycket på dem som förr. Men de är ju fortfarande toppenbra och nu har jag även en nostalgisk känsla i kroppen när jag lyssnar på deras musik.
Åh....!!!! Jag MÅSTE få se dem... NÅGON måste följa med mig!!!!








... Åh... nu måste jag plocka fram mina gamla skivor... så många bra låtar!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: