Hakuna Matata

2011-12-31
16:44:59

Gott nytt år!! /S
Årets sista dag är här och det har varit en kall dag med strålande sol! Jag har längtat ut men när man inte kan promenera och det är jobbigt att stå längre stunder så lockade inte utevistelsen så mycket. Mina snälla svärföräldrar kom förbi och tog med sig Pepsi på en promenad i solen då T varit på skridskoutflykt hela dagen uppåt i Värmland.

Medan de promenerade började jag organisera lite i det totala kaoset som rådde här hemma med en gran som hade lika mycket barr på golvet som på grenarna, ren tvätt som hängde lite här och var, använda kläder som låg slängda här och var, uppackade julklappar som ännu inte hittat en plats här hemma, disk, papper and so on! Det såg helt enkelt för jävligt ut!

Jag hann ta hand om tvätten och byta lakan i sängen innan jag hämtade upp syster för att åka och hälsa på min farmor och farfar för att överlämna julklapp och se hur det var med dem då farmor legat på sjukhus under några dagar. När jag kom hem igen hade sambon även kommit hem så vi tog tag i projektet att slänga ut granen - och det är så skönt nu när den är borta! De sista dagarna har den barrat otroligt mycket. Så nu har istället träningscykeln fått ta dess plats - känns som ett bra tecken för det nya året och nyårsmålet!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällens nyårsfirande som blir ett lugnt sådant då vi firar med mina systrar och deras familjer. Men det var det jag orkade med i år då mitt knä inte orkar så myket men kanske framför allt då mitt humör har sjunkit en hel del de senaste veckorna pga att jag känner att det inte blir något bättre med knät. Förr när det huggit till i knät så hade det ändå blivit bra efter någon dag men den här gången så hinner jag bara tänka tanken att "nu känns det ju faktiskt bra", så hoppar det till i knät igen och det känns som att jag är tillbaka på ruta 1.

I år är första året på många år som jag och L inte firar tillsammans - känns väldigt konstigt och trist. Men det är bara att gilla läget och göra det bästa av det.

Hur som helst.... Gott nytt år på er allihop!!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: