Hakuna Matata

2011-04-26
19:58:54

Vecka 38 /L
Nu är det bra varmt ute! Det hjälper inte heller att man är höggravid och alltid är varm dessutom! Jag som var så glad över att missa hela sommarvärmen men men... :P hellre detta än all jäkla snö i alla fall!
I natt när jag skulle sova kunde jag inte förstå varför jag var så kladdig på armen. Gick och tvätta mig flera gånger... tills jag insåg att det läckte från bröstet. Japp, nu börjar jag bli väldigt klar för litens ankomst. Så nu är det amningsinlägg som gäller! Det lustiga är att jag på kvällen satt och beklaga mig över att jag inte fått någon mjölk och inte kommer få amma :P he he...

Nu har jag varit hemma i lite över två veckor. Jag blev sjukskriven efter helgen i Karlstad :P Haha, nej då det berodde inte på det. Men det började i vecka 36 med att jag inte kunde sova för hjärtat slog så hårt och hela kroppen var fel. Sömn är extremt viktigt för min hälsa ;) Helgen i Karlstad fick jag migrän som inte ville gå över och på måndag morgon kändes huvudet fortfarande inte bra och jag blödde näsblod (jäkligt trött också) så jag ringde läkaren och frågade efter en tidigare tid än onsdagen som var inplanerat. När jag kom dit hade jag 170/90 i blodtryck och han blev orolig för svangerskapsförgiftning. Läkaren skickade mig till sjukhuset och min älskade J såg ut som om någon gett oss en dödsdom vilket innebar att jag var tvungen att lugna honom :P Men alla tester och blodtrycket var bra när vi åkte hem igen den dagen.
Idag var vi till sjukhuset igen för att kolla läget och allt var bra. Det mest irriterande är att min son är så tråkig. För det första pressar han sig in att man kan inte få en bra bild på ultraljudet och för det andra sover han hela tiden vilket innebär att när man ska kontrollera hans rörelser så får man sitta väääldigt länge! Idag blev det en timme för han bara sov... slår vad om att han kommer ta igen detta för att jag klagar nu ;P

Idag fick vi bokat in en rundtur på sjukhuset. Lillen är ju beräknad till 8 maj och vi fick plats för rundtur den 10 för alla grupper var fulla :/ Hoppas han håller sig inne tills dess då :)) Dessutom har vi redan en tid till övertidsundersökning fredagen den 13 maj! Men sen, sa jordmor att har han inte kommit den 20 maj då sätts jag igång! Fatta var nära det är nu :D Allt är klart här hemma. Jag har tvättat allt och kokat allt :)

Nu är jag trött på att gå hemma. Man kan ju inte göra nååågonting. J har ju inget körkort så att åka någonstans är inte aktuellt. Jag orkar inte gå längre sträckor, men jag är ute varje dag en tur för annars klättrar jag på väggarna. Dessutom är alla kära så långt borta, saknar bara den möjligheten att kunna ta en snabbvisit på kvällskvisten och sånt... :( snyft snyft.

Litens säng från Ikea

Björnen som hänger på sidan är en pyjamaspåse som mamma gjort ♥

 

Emmaljunga classic sport 2011 i jeans black

Min älskade Emmaljunga! Jag har observerat att 90% av alla småbarn i denna staden kör runt i en likadan (dock inte i mitt fina tyg, jeans black) men jag tar det som ett tecken på att det är en bra barnvagn! Måste även ge en stor eloge till kopbarnvagn.se som har varit helt otroligt bra serviceinriktade. Ska man köpa barnvagn så gör det där! Mamma köpte den fina "tummen"-leksaken till barnvagnen. Sötast.

Så stor är min son nu. Ligger bra i magen. Vikten beräknades på 3000gram idag. Han hinner förhoppningsvis lägga på sig lite till innan det är dags. 3500g är en bra siffra ;) Mest glad över att jag slipper klämma ut en 5 kg klump i alla fall :D


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: