Hakuna Matata

2010-05-26
21:24:54

26.05.10 /L
Satt precis och tænkte på hur otroligt irriterad jag ær øver bloggens utseende nu før tiden. Jag har totalt slappat till det. Tyværr har jag inga program på datorn så jag har inte ork att ordna med det nu. Det får helt enkelt se ut så dær.

Jag skriver så sællan nu før tiden att jag glømt bort vad jag skrivit om. Livet i Norge rullar på... sakta.
Just nu har jag en riktig down period vad gæller hændelser. Jobbar 40% så ni kan tænka er vad mycket som sker hær. Not.
Gårdagen ægnade jag åt att lægga in albumbilder på låtarna i iphonen. Jay tycker jag har alldeles før mycket fritid. Det kan jag ju knappast førneka. Var dock på jobbintervju idag som kændes riktig bra efteråt. Frågade mig massor om hur jag vad som pedagog och gav mig scenarior som jag skulle førklara hur jag skulle hantera. Not easy.

Før øvrigt kan jag væl tala om att livet mest går ut på 2 ting. Nedrækningen till Sex and the city 2 och Eclipse. Det enda som jag just nu har att se fram emot, tragiskt nog.

Var och besøkte mitt gamla jobb idag, som tidsførdriv. Ungarna slet i mig och jag kænde stor saknad øver hur det ær att ha rutin och någonting att gå till om dagarna. Tråkigt att gå till jobbet men det ær faktiskt værre att inte ha någonting att gå till. Det ær ju inte direkt som om pengarna væxer av sig sjælva heller.

Skulle ønska jag kunde gøra någon nytta av min rastløshet. Skriva en bok eller något. Varfør kan inte jag punga upp med en bokserie som sæljer som smør efteråt och gøra mig multimiljonær? Fan va gøtt. Stephenie Meyer var ju en simpel hemmafru som drømde om en vampyr och puff var hon sækrad før livet. Fuskigt.


< object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="640" height="385" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0">


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: