Hakuna Matata

2010-12-10
20:11:33

48-timmarssjukan? /S
Hallå mina vänner!

Det sitter en sjukling vid tangenterna idag. Det hela började i onsdags då jag helt plötsligt kände mig lite hängig och hade helt plötsligt en rinnande näsa. På kvällen hade mitt huvud fyllts med bly, åtminstone kändes det så, så jag gick till sängs med en ipren i hopp om att det skulle ge med sig. Vaknade på torsdagsmorgonen med samma bultande, tunga huvud och jag insåg efter ungefär 2 sekunder att jag INTE kunde jobba så det var bara att ringa jobbet. Till skillnad från den lyx ni i Norge har så har vi ju fortfarande den där jäkla karensdagen så jag sjukanmälde mig även idag för har man väl tagit ut den dagen så tänkte jag inte gå tillbaka och jobba en dag innan helgen utan antingen skulle jag ligga död även idag eller också fick det här bli en återhämtningsdag. Jag hade nog räknat med att ligga helt däckad men förvånansvärt nog så känner mig riktigt pigg.

Trots det så har jag tagit det lugnt hela dagen, jag överlät alla Pepsis promenader till T förutom lunchpromenaden, och jag har mest legat i fåtöljen eller sängen. Tycker det känns som en mystisk sjukdom... mamma frågade om jag var förkyld men då jag inte har ont i halsen, ingen direkt hosta och inte är jättesnuvig så kan jag nog inte säga att det är det, jag har snarare haft riktiga feberkänningar utan att egentligen vara varm! Men men, att jobba fast i alla fall inte på kartan.
Det jobbigaste med det hela är att just idag av alla årets dagar man kan bli sjuk på så har vi julfest på jobbet, vår egen privata Nobelmiddag som man gått och sett fram emot i flera veckor :( Istället sitter jag ensam hemma (T träffar kompisar). Jag har i alla fall försökt att göra det lite mysigt och tänt en massa ljus, hyrt en typisk Sandra-film (Bright star) = en romantisk film som utspelar sig i 1800-tals miljö. Det gäller ju att passa på när man inte har en sambo som sitter bredvid och suckar sig igenom filmen.

I övrigt har det inte hänt så mycket. Mina två dagar ensam hemma har jag surfat mycket. Bland annat har jag kommit in på en massa hundsidor och jag har hittat ny motivation till att verkligen göra mitt allra bästa för att få Pepsi att gå perfekt i kopplet. Just nu går han okej, det vill säga att han går hyfsat på de flesta promenader medan han på vissa promenader drar massor, särskilt om jag och T går på en gemensam promenad så går han riktigt illa tråkigt nog. Men som sagt, nu ska jag verkligen försöka, jag ska vara envisast och jag ska ladda varje promenad med massor av godis i fickan då han faktiskt lystrar riktigt bra då, så det är riktigt dåligt av oss att inte träna med godis oftare, för det mesta är man för lat eller glömsk för att orka ta med en näve i fickan.

Något annat jag snubblat över när jag surfat är en rubrik inne på wermlands tidningen som berättar att man inom en 2 års period behöver anställa 500 personer och vad jag fattade som så handlade det då enbart om IT-jobb vilket borde betyda att det ser väldigt ljust ut för Tobias att hitta ett jobb i Karlstad den kommande tiden trots allt. Men hur det än blir så har vi ju i alla fall bestämt oss för att stanna minst fram till sommaren, men det känns ändå bra att veta att det som sagt inte bör vara en jättelång process för honom att hitta nytt jobb! Nu är det bara 1,5 vecka kvar till långledigt och om ni bara visste hur mycket jag längtar, inte bara för att det ska bli skönt att vara ledig utan för att det ska bli kul, jag hoppas verkligen vi orkar att nyttja varenda lediga dag, och med nyttja menar jag inte att trycka in massor av aktiviteter varje dag, men ändå se till att man inte bara låter de lediga dagarna i Karlstad passera. Ha det bra mina vänner, nu ska jag återgå till att titta på alla fina klänningar på Nobelmiddagen!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: