Hakuna Matata

2009-09-01
16:34:36

Tisdag /S
Halloj på er!
Nu är det verkligen höst för imorse när jag gick upp var det riktigt mörkt ute. Om man enbart tittar på vädret däremot så kan man ju kanske tro att det är sommar då himlen är blå och det är 25 grader varmt. Jag har dock svårt att motivera mig till att gå ut och sätta mig...

Idag var det Pepsis första dag hos nya dagmatten. Hon hämtade honom imorse vid halv 10 och promenerade sedan hem till sig vilket är ca 4 km. Till min stora glädje så hade han inte dragit i kopplet sNIKE RONGBUK GTX BLACKom en idiot då hon varit lika hård som oss mot honom när det gäller att inte gå framför oss. Hästtjej som hon är så har hon lite mer armmuskler än mig också och orkar hålla i honom hela tiden. Resten av dagen hade han tydligt legat i hennes hall och sovit (precis som jag misstänkte).

Jag slutade redan klockan 13.30 och passade på att åka ner på stan för att leta skor innan jag hämtade Pepsi. Jag började med Stadium och lyckades faktiskt hitta ett par walkingskor. Jag hade sån jäkla tur att herrmodellen började på strl 40 vilket var den storlek jag skulle ha och den var slut i dammodellen. Herrmodellen var dessutom lite finare då dammodellens nikemärke var chockrosa vilket i och för sig kan vara fint, men då min regnjacka är röd så hade det sett riktigt illa ut. Skorna var prissänkta så de kostade 699kr istället för 999kr, det kändes som ett ganska perfekt pris att betala då det inte precis är ett par skor som känns roliga att köpa, snarare nödvändiga! De här skorna ska i alla fall vara vattentäta och andas så de blir perfekt nu i höst när man ska ut med Pepsi i höstrusket, de är dessutom otroligt mjuka att gå i :)
Nu ska jag bara gå i dem lite här hemma och verkligen känna efter att de passar eller om jag får lämna tillbaka dem och fortsätta leta.

Hoppas er dag har varit bra!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: