Hakuna Matata

2009-03-29
00:37:58

Natti natt /S
Så hur gick det för er på Eart hour, satt ni i en mörk lägenhet mellan 20.30-21.30? Det gjorde vi.... nästan... vi fuskade lite då vi valde att faktiskt titta på Robinson, men i övrigt var allt släckt och avstängt så det enda ljus vi hade var det från stearinljusen och TVn, riktigt mysigt :)

Under kvällen har jag mest surfat runt på nätet, letat lite ny film och musik som kan vara av intresse, känns inte som att jag är så uppdaterad inom de områdena. Hittade dock inte jättemycket av intresse men jag upptäckte åtminstone att The Fray släppt en ny platta och jag älskade ju deras första! Förutom att leta musik så hittade jag kusselinen på Facebook, känns alltid lika konstigt att se partybilder på sina yngre släktingar, nu är han förvisso nästan 20 år så det är väl inget konstigt med det men som vanligt så slutar ju yngre personer i ens omgivning att växa eller hur, de kan ju aldrig bli äldre än 10 år :op

Nu ska jag ställa om alla klockor och sen ska jag faktiskt sova, är inte supertrött men i brist på annat, och med tanke på att man får sova en timma mindre så känns det som ett bra alternativ. Hoppas ni har haft en skön kväll, natti natt på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: