Hakuna Matata

2009-06-05
23:41:48

Tack för idag /L
Okej. Min sista dag i Schweden såg ut så här:

I morse for jag ut (i sista sekunden, ja) och köpte mig kläder inför examen... haha... jag pratade med en vän som hade finklänning och insåg att det kanske var en större grej än vad jag trodde... jaja. Det blev en klänning, en tröja samt sandaler för 500 kronor. Riktigt billigt och fint. Så nöjd var jag! Väl hemma var det bara att packa och fixa till sig. Väl på universitetet var det många finklädda människor och jag såg några (YES) som jag kände. Det vissade sig att vi skulle gå som i en parad in i aulan medan familjerna satt där. Obehagligt. Det var tal och sång och jag bölade inte en enda gång! Haha! Det värsta var att vi var tvugna att gå upp på scen och ta emot apploder. Jag skulle inte palla för kändislivet. När jag kom ut och mötte farmor och mamma såg jag att några iaf blivit berörda. Efteråt åkte vi till Alfies och pappa öppnade plånboken för att bjuda mig, mamma, bror, kusin, farmor med gubbe på middag. Det blev kyckling, oxfilé och fläskfilé. Jesus vad gott det var.

Presenter fick jag också! Ett supersnyggt halsband i silver som man kan hänga berlocker på av mamma, Jocke och mormor. Ska försöka ta kort på det någon dag. Samt blomma, två muggar, en Sverige flagga (såklart) och pengar. Jag hade ju inte räknat med något så woho!

När jag kom hem var det bara att fortsätta packa. Jag tror och hoppas jag har allt nu. Dessutom är jag helt slut och detta innebär med andra ord att jag säger god natt och hejdå till Karlstad. För hur länge vet jag inte.

Tack så mycket för gratulationerna idag och speciellt tack till Manny som skickade ett kort som värmde mitt hjärta! Det är absolut bland det roligaste att få brev i brevlådan. Det sker inte speciellt ofta så tack för det!

Love to you all!
Bye ♥


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: