Hakuna Matata

2009-01-14
10:03:12

Onsdag /S
God morgon mina vänner!
Idag är det onsdag vilket innebär att jag imorgon har min opponering och tekniskt sett min sista lektion på min tid på lärarprogrammet, det känns helt sjukt! Nu har ju jag gjort valet att bygga på min lärarutbildning med att skaffa behörighet för förskolan nu under våren så det kommer ju inte direkt bli min sista lektion men det är ändå lite kul att tänka på :)

Min promenad blev inte när jag skrev mitt lilla inlägg igår då jag var seg som vanligt men när klockan var tjugo i nio så tvingade jag mig själv att gå ut och det var riktigt skönt så det slutade med att jag gick en lite längre runda än jag hade tänkt. Jag ska försöka att tvinga ut mig själv idag också, förhoppningsvis så blir vi klara lite tidigae idag än vi blivit de andra dagarna så man kan gå ut medan det fortfarande är ljust.

Igår när jag INTE promenerade så var jag duktig och lade upp en annons för resten av den kurslitteratur jag vill sälja men tyvärr tror jag inte att jag kommer bli av med den då de verkar gjort om litteraturlistorna helt på de kurser där jag haft böckerna men det är ju värt ett försök i alla fall. Jag kollade även upp hur campusbussen går, det var tungt att se att jag måste åka med bussen kl 7 de dagar jag börjar 8, och de dagar jag slutar kl 17 så kommer jag inte vara framme i Linköping förrän kl 18. Det var väl i och för sig vad jag förväntat mig men det blev verkligt först när jag fick se det...

Nu ska jag gå och borsta mina tänder så jag är helt färdig när M kommer, ha en bra dag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: