Hakuna Matata

2009-02-24
13:14:08

Att söka jobb 2 /L
fordon/Fahrzeug27.gifJag känner lite småpanik i magen faktiskt. Jag har kollat mailen flera gånger i hopp om att intervjun är inställd =P Jag vill inte åka tåg. Jag har till och med frågat alla runt mig om de vill följa med så jag slipper åka själv men ingen kan =/ I mitt sista försök att komma undan denna resa ringde jag till min möjligen framtida chef och frågade om tjänsten. Det står nämligen startpunkt från mitten av mars så jag frågade om jag kunde få börja i juni istället, det hade hon tydligen räknat med så jag hann klart skolan. Då kände jag att nu finns det ingenting som hindrar mig från att åka. Jobbet verkar roligt, lönen verkar bra (av vad jag läst om lönekrav) och det är ju bara fram till mars 2010. Jag får försöka komma över min rese-fobi och ta mig igenom detta elände. Snälla be för att jag får jobb eftersom jag kommer punga ut med 1000 kronor på bara biljetter.

Kram ♥

Ps. Är jag inte tillbaka på torsdag så får ni börja söka efter mig eller förresten om mamma eller J inte hört från mig imorgon kväll så kan ni börja söka då istället. Ds.

Kommentar:
#1: Sandra

Hahaha... seriöst, du har ju ren fobi! Det är nog bra om du får jobbet så du får lite resvana :p

Jag var lika nervös som dig men jag kan tala om att jag hittills under mina tåg och bussresor aldrig har hamnat fel så det går nog galant imorgon... LYCKA TILL!!!!

2009-02-24 @ 18:06:16
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: