Hakuna Matata

2008-09-30
16:28:50

Tisdag /S
Idag var det skoljogg hela förmiddagen för eleverna och jag kunde därmed pusta ut lite och slippa skrika på en massa elever, något som jag är lite less på. Jag förstår att det är en del av läraryrket men jag menar att man vill även att det ska vara några lugna stunder emellanåt så att man också får chansen att berömma dem. Något jag verkligen kunde göra på skoljoggen då en del sprang tre gånger så många varv som de behövde göra - de var superduktiga!
Att det dessutom inte var någon personalkonferens idag, och jag därmed kunde åka hem två timmar tidigare, förgyllde dagen ytterligare. Väl hemma låg de två färgglada brev och väntade på mig på hallmattan. Det var mina två söta kusiner (8 och 10 år gamla) som skickat det. Så nu har jag ägnat en stund att svara på breven - finns ju faktiskt få saker som är så roligt att få som brev - även om de kommer från ens små kusiner!

Imorgon är det studiedag och barnen är lediga, och jag själv börjar inte förrän kl 10. Det ska bli riktigt skönt med en liten sovmorgon, och resten av veckan  kommer M att vara tillbaka och hon får återigen ta huvudansvaret för klassen då mina ansvarsveckor inte börjar förrän nästa vecka.

Nu ska jag titta på Gossip girl, hej så länge!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: