Hakuna Matata

2008-11-21
21:14:10

Tråkmånsen i rummet bredvid... /S
All by myself...

Idag är min älskling en riktig tråkmåns! Han har återupptäckt ett gammalt dataspel som han har suttit med under hela eftermiddagen och kvällen, enda gången han lämnat datorn är när jag tvingade honom att moppa golven i lägenheten och för att käka middag med mig. Han har också lovat att vi ska se en film tillsammans under kvällen men som sagt... idag är han en tråkmåns! Jag hade ju gärna haft en myskväll tillsammans eftersom hans familj kommer imorgon och stannar till på söndag.
Men så är det ibland, man har lite olika viljor och tankar om saker och ting och eftersom han sitter vid datorn så sällan så får jag väl försöka vara lite förstående kanske.

Jag måste erkänna att jag idag föll gällande mitt godisförbud, men jag är ändå inte jättebesviken då jag bara föll lite grann då jag köpte en liiiiten chokladbit och därmed har jag ändå lyckats ganska bra, faktiskt bättre än jag trodde då jag verkligen har usel självdisciplin! Men nu är i snar min första godisförbudvecka över så vi får väl se hur det kommer gå under kommande vecka, jag tror faktiskt att det kommer gå toppenbra då :)

Kommentar:
#1: Pumba

Ja, hoppet är det sista som överger en människa. Det går sääääkert bättre nästa vecka. =P

2008-11-21 @ 21:16:04
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: