Hakuna Matata

2008-11-28
18:03:30

Friday night /S
Idag har jag varit och klippt mig, blev ingen drastisk ändring då jag bara skulle ta topparna. Det pinsamma var att jag för en gångs skull struntade i att tvätta håret igår då det var lite halvskitigt då jag inte vill tvätta det två dagar i rad och sen är det ju alltid roligt att få håret lite stylat när man är hos frisören. Så i förmiddags gick jag till frisören med mitt skitiga hår i en hästsvans för att dölja det lite. Väl framme får jag vänta några minuter innan det är min tur.
Att jag berättar att mitt hår var skitigt måste ju leda någonstans så för att komma till saken så var det första gången som jag INTE blev erbjuden en hårtvätt, hon börja klippa direkt!
När allt var färdigt undrade hon om jag ville ha lite glanssprej i håret... mitt svar blev"....ehm... nej tack jag ska nog hem och tvätta håret så det behövs inte..."
Usch va pinsamt, ska jag aldrig mer göra om!
Det som jag alltid tycker är lika fascinerande när man går och klipper sig är att trots att man bara ber dem ta topparna så gör de alltid en liiiten ändring på frisören, idag klippte hon t.e.x mitt hår i tapper vilket jag INTE bett om, men det är ju ändå ingen jätteförändring men det är ändå irriterande när man säger att det enda man vill göra är att toppa det.
Håret blev i alla fall bra, jag ångrar dock att jag inte bad henne klippa luggen lite kortare än vad hon gjorde för nu kommer den vara för lång igen inom en mycket snar framtid.

Idag är det fredag vilket innebär fredagsmys, idag blir det i form av taco och någon bra film.... vilken film det blir ligger på mitt ansvar så please, har ni några filmtips så dela med er!
Vad det blir annars i helgen vet jag inte, T pratade på att vi eventuellt ska åka ut till Tornby i helgen men jag vet inte vad det blir.

Ha en trevlig kväll!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: