Hakuna Matata

2008-05-08
08:33:33

Torsdag /S
Under morgonen har jag hittills hunnit med att få två telefonsamtal. Det ena var ifrån M som frågade om jag kunde ta med laptopen till gruppmötet idag. Det andra var ifrån sommarjobbet där de ville kolla om det spelade någon roll om jag gjobbade period 1 eller 2. Sen fick jag även veta att de gjort om så att jag kanske inte kommer hamna på det ställe där jag jobbat de senaste åren, ute kanske hamnar på ett nytt område. Det känns lite tungt, jobbigare än vad jag trodde! Jag tycker inte att jobbet är världens roligaste men jag har trivts i det team som jag jobbat och det är skönt att man är så bekant med området man jobbar i.
Men huvudsaken är ju att man faktiskt får ett jobb så det enda man kan göra nu är väl att hålla tummarna för att man i alla fall hamnar på ett område som inte ligger alltför långt hemifrån så att man kan cykla utan att vara halvdöd när man är framme. Det avstånd jag har haft tidigare till jobbet var ca 6-7 km och det känns som att det var tillräckligt när man skulle hem om eftermiddagarna.

Så nu är det väl bara en nervös väntan kvar tills man får ett definitivt svar vilket borde bli någon gång i slutet på nästa vecka eller början på veckan därefter.

Idag är det gruppträff och det kommer väl bli i stort sett bara repetitioner för hela slanten idag. Känns som att det kommer bli tufft nu inför redovisningen nästa fredag med tanke på att det är första dagen vi repeterar det nya manuset idag.
Det känns extra tungt att veta att hela dagarna kommer att gå till repetitioner när det är så himla fint väder ute.
Så ni som faktiskt är lediga eller åtminstone slutar tidigt, se till att ta till vara på det fina vädret!

Hej så länge!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: