Hakuna Matata

2008-05-27
11:12:35

Stressig morgon!!! /S

Igår natt sov jag rätt dåligt och igår lade jag mig rätt sent så jag bestämde mig för att sova ut idag och ställde klockan på 10.15. När T väl gick upp strax innan 9 idag så vända jag mig bara om och somnade om. Vaknade sedan med ett ryck kvart över 9 och inser att jag har 15 minuter på mig att ta mig till uni! Jag hade totalt glömt bort att det var idag jag skulle träffa handledaren för ex-arbetet som ska skrivas i höst. Så jag kastar mig ur sängen och i kläderna, in i badrummet och sköljer ansiktet i kallt vatten, på med mascara och rouge för att se lite mer vaken ut, ut i köket kastar i mig en macka, in i badrummet för en snabb tandborstning, rufsar till mitt skitiga hår som är fullt i hårprodukter sen gårdagens frisörbesök, en snabb hejdåkyss till älsklingen som bara sitter och flinar, sedan ut till cykeln och trampar iväg för allt jag är värd.
Kl. 9.28 kliver jag innanför dörrarna på uni och möter upp M. Helt otroligt så var jag i tid...

Mötet gick jättebra och han hjälpte oss att utveckla vår ursprungliga idé, så under hösten kommer jag och M att skriva en uppsats om vad det är som påverkar barns intresse för matematik där vi kommer studera läromedel, intervjua lärare och elever samt observera några mattelektioner, detta kommer göras i 3 årskurser. Känns ju lite avlägset med ett möte redan men då vår idé från början var lite luddig så känns det jättebra nu att veta hur vi ska tackla uppgiften när vi kommer tillbaka i höst.

Idag tror jag inte att det kommer bli så mycket plugg, lägger istället allt krut åt att förbereda opponeringen imorgon och på torsdag! Nu ska jag äta lite melonsallad till mellanmål, ha en skön dag!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: