Hakuna Matata

2008-05-06
00:24:31

Skoltrött - Ja /L
Jag försökte ta mig igenom lite av den litteratur vi ska läsa i denna kurs. Det går inte. Jag läser men efter 5 sidor pallar jag inte mer. Nu behöver jag sommar och ledigt från måsten. När man jobbar (sommarjobbar) så kan man släppa arbetet och dra till stranden men när man pluggar tar det aldrig slut och man får dåligt samvete över att inte hunnit läst allt eller inte kan allt. Usch. Jag måste ta tag i mitt liv.
Jag var i alla fall ute med hunden Sigge, men nu är det inte heller lika roligt för Åsa har börjat löpa. Jag hade hoppas/önskat att få promenera med dem båda som två flugor i en smäll men icke. Det är min vanligt tur.
Så idag har jag känt mig allmänt piss på livssituationen, men jag är medveten om att det låter som bagateller. Imorgon är det heldag i skolan, på eftermiddagen ska vi göra en av studiegruppsuppgifterna något som brukar ta sin tid när det gäller min grupp. Det är inte så att vi har massa tjafs som Sandra utan att vi bara är sega på idéer och kommer gärna av oss med sånt som är roligt.

Denna vecka är det någonting varje dag. På onsdag har jag och fadderbarnet M sista mötet innan avslutningen nästa vecka. Då är den delen slut. Det känns rätt tungt eftersom vi lärt känna varandra. Hur tar man farväl av en tio åring? Det är lite speciella omständigheter här också så jag vet inte ens hur jag skulle kunna kontakta M sen.

image1068
 
image1069

Jag bjuder på några bilder av Sigge från när vi var ute i skogen förra veckan. Han är en pratkvarn, så jag kör lite Ceasar-style på honom. Idag drog han ut mig och letade efter Forden. När han insåg att det inte fanns någon Åsa med började han gnälla. Det skar i hjärtat.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: