Hakuna Matata

2008-05-07
21:22:34

Skit-blogg! /S

Har skrivit ett långt inlägg och trycker publicera men blir istället utloggad!! Hela inlägget är borta och jag har ingen ork att skriva ett längre igen.

Är i alla fall hemma från studiebesöket nu som var okej men inte fullt så bra som jag hade hoppats på. Besöket avslutades med att vi fick se lilla gruppens föreställning. Barnen var mellan 3-6 år gamla och de var hela 83 st!!! Hur söta som helst så klart när de kom in som humlor, blommor, troll, ugglor, älvor, direktörer, möss och harar.

Är lite trött nu så det blir nog en tidig kväll. Just nu tittar jag på Barnmorskorna. Jag själv vill jättegärna ha barn någon dag men själva förlossningsgrejen känns jäkligt skrämmande... jag och smärta går inte så bra ihop, så jag ser det här programmet lite som terapi :op
Var precis en tjej som födde och det gick skitfort och hon var knäpptyst - tänk om man fick en sån förlossning. Men jag och smärta går som sagt inte så bra ihop. Jag kan bli tårögd bara av att klämma en ond finne så jag vill inte ens tänka på hur jag skulle bli om jag skulle föda ut en unge!

Men nog om mina fobier... ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: