Hakuna Matata

2008-05-09
08:51:24

Äntligen fredag! /S
Då var det fredag igen - underbart! Ännu mer underbart känns det nu när jag sett att det förväntas bli en solig och varm helg.
Nu ska jag snart ge mig iväg till skolan, men det känns ändå okej då det som sagt var en hyfsat avslappnad dag igår, det är bara att hålla tummarna för att det blir en likadan dag idag.

I eftermiddag funderar jag på att åka ut till Tornby och titta på skor, men det beror på om T också vill med ut, i så fall får vi ta det under helgen. Förutom ett par skor så skulle jag vilja ha ett linne... usch, jag har verkligen drabbats av enorm shoppinglust så om jag hittar ett linne och skor så blir det raka vägen hem för att inte riskera fler inköp :op

Bitterheten ifrån beskedet igår har börjat lägga sig, det finns ju inget att göra åt saken, så man får väl helt enkelt försöka att göra det bästa av situationen. Kanske en sommar där man blir riktigt brun, ägnar sig massor åt att läsa, spenderar en hel del tid med vovven och kanske några besök hos släkten i Sunne. Som sagt så får man göra det bästa åt situationen. Vi har i alla fall tur på så sätt att T slutar redan vid 13 varje fredag så vi får ju tid att umgås lite längre under helgerna i alla fall.

Men nu ska jag göra mig iordning, ha en skön fredag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: