Hakuna Matata

2008-08-18
08:54:19

Monday morning /S
Då var det första dagen på nya terminen. Som tur är börjar vi inte förrän klockan 13 men tyvärr har vi ett seminarie efter introduktionen så jag lär inte vara hemma förrän 17.15 och då väntar tvättstugan, så man kan ju verkligen säga att man kastas in i verkligheten igen.
För att se till att det blir en bra start av terminens första dag så ställde jag klockan på halv 9 och hoppade genast i mina joggingkläder, så när jag väl publicerat detta inlägg så ska jag cykla iväg till det närliggande motionsspåret och ta en runda. Det ska bli kul att se hur långt jag klarar att springa på det varvet och hur lång tid det tar. Jag har hittat Ts gamla digitala klocka så den får följa med och klocka mig :)

Vi hörs senare, hej så länge!


Update

Puh! Ingen direkt vidare joggingrunda, men med lite jogging varvad med promenad så tog jag mig i alla fall runt även om det tog längre tid än jag önskade. Men det viktiga är ju ändå att man i alla fall tog sig ut, så nu efter lite situps och armhävningar så är det äntligen dags för frukost innan jag hoppar in i duschen.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: