Hakuna Matata

2008-04-10
13:46:44

Hellu! /S

Då var det helg igen!
Bedömningarna av samtalen gick faktiskt mycket fortfare än vad jag trodde. Jag vet dock inte om det gav så mycket då de flesta var rätt medvetna om vad det var som kunde förbättras och sedan var folk rätt dåliga på att våga ge någon "negativ" kritik. Tanken med feedback är väl att man ska få reda på vad som var bra och vad som kan förbättras? Jag försökte att ge av båda delarna men då ingen annan gav så kände jag mig ju skitelak.

Men nu är det i alla fall gjort och på måndag drar nästa tema igång, det blir gruppens sista då kursen avslutas med skrivandet av en portfolio över det här halvåret.
Med tanke på det enorma ekot på mitt konto så känns det verkligen underbart skönt att veta att man går mot sommaren då man får jobba ihop nya pengar, sen så går det ju åt mycket mindre med pengar när man bor hos mamma och pappa.
Efter att ha betalat lite böcker idag så har jag nu 194kr på mitt personkonto, och 450kr på kapitalkontot... inte så mycket att hänga i granen när inte ens halva månaden har gått och man har en syster och en vän som fyller år samt en elräkning som ska betalas denna månad :op
Men sånt är livet - och som sagt nu går vi mot sommaren!

Igår efter min sköna dusch låg jag och läste en ganska lång stund innan jag somnade så nu känns det lite kul att faktiskt ta upp boken nu när man verkligen kommit in i den - så nu ska jag läsa!

Hej så länge!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: