Hakuna Matata

2008-04-25
23:16:56

Fredag /S

Efter vår promenad tidigare idag så verkade energin ta slut totalt. T satte sig vid datorn medan jag tog med min bok ut för att sitta i solen på min favvoplats. Nu är det så att min favvoplats är typ 3 meter från en enorm fotbollsplan som denna underbara dag tydligen behövde vattnas. Så när jag sitter där i min ensamhet börjar det helt plötsligt spruta vatten i mängder från en sprinkler - tack gode gud i andra änden av planen. Men då den ena försvann så dök plötsligt en ny upp på ett helt annat ställe. Efter 20 minuter med sprinklers som kom upp ur marken överallt utom där jag satt så vågade jag inte längre lita på min lycka utan packade ihop mina grejer INNAN jag skulle få en sprinklerdusch.

Nu under kvällen har vi myst framför filmen Juno med lite rester av Ts goda blåbärspaj och med lite melon. T har precis satt igång filmen Alien vs. Predator men jag tror inte att det är en film för mig så jag ska nog snart gå och nanna istället då jag är grymt trött.
Ringde även familjen C tidigare under kvällen då de aldrig ringde mig och det visade sig att de glömt det och att de inte behövde någon barnpassning denna helgen... skönt med helledigt men jäkligt trist då jag verkligen behövt pengarna.

Hoppas ni har haft en bra lördag!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: