Hakuna Matata

2007-10-15
15:29:08

Måndag igen!/S
Ja så var vi inne i en ny vecka... igen...! Känns som att veckorna bara susar förbi, jag och Tobias låg och pratade om det igår och jag insåg att den här kommande resan till Karlstad blir den sista innan december för nästa gång jag åker hem blir det för Leyahs dop och det är som sagt 1 december.

Tobias hade sin mattetenta idag och som tur är så tror han att han klarade den. Jag hoppas verkligen det för hans skull - det är verkligen inte roligt att hamna efter med en tenta. Så nu är det bara att hålla tummarna för att även jag ska klara min tenta - tydligen ska den kommande kursen vara rätt tuff nämligen och då vill man ju inte behöva plugga stenhårt inför en omtenta. Som tur är så är omtentan 3 veckor efter det första tentatillfället så man har det ju ändå någorlunda fräscht i minnet när/om det krävs.

Imorgon är både jag och T "lediga", ska dock pluggas en hel del men sedan är det ju min första dag ensam med Simba också - ska bli spännande!

Nu ska jag fixa lite mat - blir korvstroganoff idag på Ts begäran - själv var jag mer sugen på potatismos och korv men då han inte är särskilt förtjust i det får jag väl passa på när han är i Karlstad istället.

See U later...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: