Hakuna Matata

2007-12-08
15:08:22

kaaaaallt!!! /S
Idag har jag varit barnvakt, tiden gick faktiskt riktigt fort för en gångs skull, beror nog på att båda tjejerna var på mycket bra humör. Men hjälp vad kallt det var!! Det var bara 4 grader varmt men när det regnade lite och man stod stilla ute så blev det grymt kallt, så kallt så det började klia på benen.
På vägen hem köpte jag en baugette, ishavssallad och avokado , så när jag kom hem fick det bli det till lunch med sallad och gurka också - Tobias var mer än nöjd, inte ofta man köper hem sånt, men nu är det ju lördag och ikväll ska han bort så...

Just nu sitter jag och letar efter en bra film att se ikväll när han är borta. Jag vill verkligen se någon av Jane Austens filmer men de finns ju inte att få tag på!! Så... jag är ute tidigt i år och talar nu om att jag önskar mig Jane Austen- filmer i födelsedagspresent :) Det är perfekt sådana riktigt superromantiska tjejiga filmer när man ska spendera kvällen ensam. Så nu vet ni! Stolthet och fördom har jag redan, så någon av de andra, de titlar jag vet om är Mansfield Park, förnuft och känsla, Northanger abbey, Emma och Persuasion - är nog mest sugen på Mansfield Park.  Viktigt att nämna är att jag vill att det ska finnas svensk text, kan tycka att den engelska som talas är lite svår att förstå!
Finns det någon som vet filmer i samma stil men kanske av någon annan än Jane Austen?

Nu ska jag nog göra lite varm choklad, har fortfarande inte fått upp värmen trots att jag varit hemma i 2 timmar snart!!

 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: