Hakuna Matata

2007-08-29
16:10:20

Ny frilla? /S
Hade tänkt göra ett litet besök hos frisören inom en snar framtid. Har inte klippt mig på hela sommaren och jag vill gärna klippa mig innan mitt håret är superrisigt med supermånga kluvna toppar. Än så länge så är håret ändå hyfsat fräscht.

Som vanligt när man ska till frisören och ska betala flera hundra så vill man ju göra något mer drastiskt än att bara klippa topparna. Vet bara inte vad...
Jag gillar Ashlee Simpsons frilla på den här bilden men
hon  har ju en helt annan ansiktsform jämfört med mig
+ att jag har lite mer fall på mitt hår - i alla fall ibland.
Sen känns det lite skrämmande att klippa så tjock lugg, det har jag aldrig haft tidigare... Jag menar hennes lugg börjar i stort sett mitt på huvudet!

Sen kan jag bli lite halvsugen på att kapa håret uppe vid axlarna och klippa en snedlugg så som Nicole Richie har på den här bilden. Men återigen så har jag inte alls lika hår eller ansiktsform så på mig kanske det skulle se skitskumt ut. Har dock en kompis som klippte en liknande frisyr för något år sedan och på henne var det jättefint, men hon har mycket mer fall på sitt hår...

Hm... aldrig lätt det här med hår... får väl fundera ett tag till. Men är det någon som har några förslag så är de mycket välkomna. Man kan ju alltid fråga frisören men de kommer alltid med samma förslag att jag ska klippa upp det jättemycket så det är ingen direkt ny och rolig idé + att mitt hår lockar sig supermycket förutom underhåret som alltid ligger spikrakt så den frisyren är inte heller jättelyckad... men som sagt - alla förslag är välkomna!



Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: