Hakuna Matata

2007-08-29
23:02:22

Äntligen! /L
Idag invigde jag Karlstads Ikea!
Glädjen och förväntningarna var stora kan jag tala om.
Vi (mami, mormor och jag) åkte dit vid 14.45 och förväntade oss mycket galna tanter, barnvagnar och bilförare men det var helt lungt. Visst det var folk men vi fick en parkering nära utgången på en gång och kunde gå i stillan ro så vi kom mitt i glipan mellan lunchbesökarna och sluta-jobbet-folket. Hur skönt som helst.
Jag har fyndat i massor!

Min shoppinglista slutresultatet:
24 doftljus, dörrmatta, liten köksmatta (trasmatta), stänkskydd, 6 djupa skålar, 6 mattallrikar, 6 assietter (hel servis i svart), ett skrivbord (vitt, 160 cm), bambu jalusie, toalettborste och tofflor - priset på allt detta var ofattbara 329 kronor! Jag fick fyndade ett stort skrivbord (precis det jag sett på som skulle kosta totalt 349 + 25 kronor/ben) för endast 129 kronor!!! Kunde inte vara mer nöjd alltså! Dessutom var det de dyra benen på det så om längden på skivan inte var bra så hade jag ändå tjänat på detta!
Dessutom fick jag ju en hel servis för ingenting, skålarna och assietterna kostade 4 kronor styck medan mattallrikarna kostade 5 kronor. Allt i fyndhörnan - min nya favoritplats =)
Jag är superduper nöjd med mina köp. Härligt!

Imorgon är det skola igen, heldag... men på fredag har jag bara en föreläsning vilket är skönt. Så jag slutar relativt tidigt.

Sov gott!
Puss och kram
Linda


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: