Hakuna Matata

2006-03-05
23:28:23

Bästa vänner!!! //L
Bästa vänner!!! //L

Hej allihop!
Nu är jag hemma igen...
Resa hem gick....hm...bra... första delen gick alldeles utmärkt! Men när jag kom till Örebro så fick jag vänta ett tag på den andra bussen. Det var iskallt så jag beslöt mig för att gå in och vänta, min buss skulle avgå 14.50, klockan 14.45 insåg jag att den vita bussen längst bort (som står där min buss ska stå) förmodligen är min buss. Bara det att det inte stod Swebusexpress på den eller 845 som var mitt nummer, så det var ju inte lätt att gissa! Hursomhelst hann jag med, bussen var fuuull och framför mig hamnade givetvis 3 fjortisar, varav den ena satt på andra sidan gången, men de hade förmodligen aldrig åkt buss förut. Det slängdes skor och flaskor längs gången och det var ett evigt fnittrande... tänk att man själv varit sån en gång i tiden! (Antar jag...)

Väl hemma stod min kära moder inne på busstationen med bilen (nej, vi civila får inte stå där!). Menmen jag slapp gå långt :)
Jag kom hem till en sviiiiinstiiiia, tyvärr kan jag inte klaga heller för min älskade sambo hade förvarnat mig! Han kompencerade med mat ;)
Uttråkad och understimulerad som jag var beslöt jag mig för att gå till moder och ha en härlig tvkväll.
Jag plingade på och där stod min lillebror med sin nya flickvän, hand i hand.... sockersött... jag störde mor som precis skulle bada, detta fick jag höra om och om igen, tills hon slutligen slängde ut mig efter ungefär 10 minuter! Så mycket för den tvkvällen! Ja, mamma, jag hoppas du får dåligt samvete...
Nu kan hon ialla fall inte klaga på att jag aldrig kommer!
Min kväll har varit så tråkig att jag faktiskt städade toaletten.

Senare inatt är det Oscarsgalan! Men eftersom jag är en hårt studerande universitetsstudent måste jag få den sömn jag kan så jag får väl spela in det hela. Det är ju så kul att se alla klänningar och glitter och glamour!! :)

Helgen har varit jättebra, eller hur Sandra?!
Skönt att bara ta det lungt och jag är riktigt stolt över hur vi kunde snåla så bra :D
Visst vi unnade oss Kinamat, men va fasiken, nåt måste man ju unna sig...

Nej nu ska jag sova, ha det bra alla!

Puss och kram
Linda Pumba

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: