Hakuna Matata

2006-06-04
20:41:30

Finally done!! //S
Idag blev vi äntligen klara med vår B-uppsats! Vi höll på i ungefär 3,5 timme och sedan var vi ÄNTLIGEN klara! Just nu känns det som att jag aldrig mer vill se det där jäkla arbetet, men på torsdag ska vi ju ha opponering och man ska sitta och försvara det, så tyvärr är det väl ganska oundvikligt.
Väl hemma igen insåg jag plötsligt att jag inte hade något att göra! Lägenheten var nystädad, det samma med mitt rum, en "ingen reklam" skylt hade sats upp på brevlådan, ledig fram t.o.m. torsdag! Vad gör man när man inte har något plugg... jag har ingen aning?! Både jag och Sofia insåg att vi nog blivit lite socialt missanpassade av att läsa på universitetet, vi vet helt enkelt inte vad man gör när man inte behöver plugga! Under året har man bara pluggat eller vilat mellan pluggpassen, och nu helt plötsligt har man all tid i världen!
Imorgon ska jag komplettera min gamla språktenta, men det kommer ta max 2 timmar, sedan är jag verkligen färdig! Jag antar att man får gå extra långa promenader med Frodo.
På tisdag är det Sveriges nationaldag också, tyvärr vill man nog inte åka in till centrum och fira. Kommer förmodligen vara en massa demonstrationer och nassar överallt.... jag hamnade mitt i en sådan grej när NSF hade något på borggården i stan, och det var inte kul, massa gator avspärrade och poliser i full mundering med hjälm och sköld.

För att fördriva tiden har jag kollat lite på resor då jag och Tobias funderar på att ta en sista-minuten-resa veckan efter midsommar. Det finns massor av billiga resor till Turkiet men jag har varit lite skeptisk till det, men man kanske bör tänka om... mina fördomar kanske inte alls stämmer?!

Nu ska jag återgå till sängen och min bok tills Tobias ringer!!

Hej på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: