Hakuna Matata

2006-08-19
23:05:39

Long time no see!

Det var ett tag sedan jag skrev sedan men jag har faktiskt en ursäkt.... mina föräldrars lååååångsamma modem! Det går inte direkt fort när man sitter där och har skrivit en massa som man tänkt uppdatera blogen med. Och som jag nämnt för Linda... det är ju i stort sett bara vi som läser den!

Igår kväll var det farväl till min kära Pumba, det gjordes genom en filmkväll med svenska filmen "Heartbreak Hotel" (som var RIKTIGT rolig!) samt lite dricka och popcorn... en perfekt kväll för såna som mig och Linda!

 Och idag var det dags att återvända till Linköping. Steg upp redan klockan 7 med mål att vara klar och redo att åka klockan 8. Vi lyckades inte så bra, ungefär en timme senare, klockan 9 rullade bilen ut från tomten och mot Linköping.

Väl framme kastade vi ur all min packning och alla saker in på mitt rum, hälsade lite snabbt på nya kombon Erica och iväg till Ikea. Efter några dryga timmar lämnade jag Ikea med en bokhylla och en "soptunna" till badrummet, medan mor och far inhandlat tavlor. Hungrig som en gris kastade jag i mig min Big Mac som om den varit en liten cheesburgare.... såååå gott!!

Efter det följde mor med mig till Maxi där vi handlade för att fylla upp min kyl/frys och skafferi. Efter en timmes handlande åkte vi hem till lägenheten för att fixa med gardiner och liknande. De nya gardinerna passade jättebra i vardagsrummet faktiskt :D Speciellt tillsammans med mina nyplanterade blommor. Kanske kan bli en bild på det imorgon.

Det var vad som hanns med samt lite te och fika innan mor och far återvände till Karlstad strax efter klockan 19... vet inte om de vågade stanna efter att jag sagt att det vore skönt om de åkte hem samma dag. Det var faktiskt inte för att vara elak som jag sa det, var bara för att jag visste att jag skulle få mer gjort utan dem här. Och det fick jag! Har plockat upp alla saker, " flyttat" in i bokhyllan, dammat/dammsugit och skurat hela lägenheten samt städat köket. Det tog sin lilla tid och jag är helt slut nu! Det var jag i och för sig innan städningen... det beror nog  på den förkylning som Tobias smittat mig med samt en tidig morgon och lång shoppingdag. Måste dock säga att jag är mycket nöjd med min nyinköpta dammsugare :D

Min nya kombo Erica verkar vara lika trevlig i verkliga livet som på telefon...MEN... hon är ju inte min Sofia! Kändes så himla konstigt att se Ericas möbler i SOFIAS rum... var nästan så att man bad henne flytta ut dem för att det är min Fias rum! Men... tyckte att det kanske var lite väl elakt. Har verkligen inte vant mig vid att hon har sina grejer där, jag kikar in i rummet varje gång jag passerar det för att se om det verkligen inte är Sofias grejer som står där.
Har försökt komma över min längtan efter Sofia och verkligen lära känna Erica i eftermiddag, men det känns inte riktigt som att hon ska bo här. Känns som att det bara är tillfälligt och att Sofia snart kommer tillbaks till sitt rum.

Linköping är inte Linköping utan min hoppande smålänning!

Vem ska nu störa mig i alla TV-serier?
Ockupera mitt rum och min dator? Sofia i MIN säng
Hoppa förbi mig vid dagens alla måltider?
Få sina saker "försvunna" HELA tiden?
Roa mig med sina bristande tekniska kunskaper?
Stöka ner varje centimeter av rummet med BÅDE rena och lortiga kläder?
Gå upp innan klockan 6 på morgonen för att plugga INNAN skolan?
Äta konstiga saker?
Prata om sina alla pojkar?
Diskutera sina miljoner alternativ till framtidsplaner?
Göra mig på bra humör sin otroliga mängd av positiv energi?
 Roa mig genom att  bli hyperarg på bolag som ComHem?

Behöver jag fortsätta, eller har ni fattat poängen? JAG SAKNAR MIN FIA!!!!

Nu ska jag faktiskt äntligen lägga mig i min mjuuuka underbara säng... Natti natt på er!

Kommentarer:
#1: Sofia

Bristande tekniska kunskaper?! Jag vill faktiskt påminna om att barnlåset till balkongdörren faktiskt fungerar mycket bättre sen jag försökte bröt bort den där plastbiten man skulle trycka in.

Är det där det snyggaste fotot du har på mig?

2006-08-20 @ 22:06:12
#2: Sofia

: )

2006-08-20 @ 22:08:15
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: