Hakuna Matata

2013-06-12
17:25:56

Not so prince-charming /L
Ni har säkert inte missat att jag kör stenhårt på romantik när det kommer till böcker. En bra bok innehåller en bra kärlekshistoria, det vill säga, att man gillar de båda karaktärerna. Ibland så lyckas inte dessa författare få till det. Visst, jag irriterade mig till tider på både Edward Cullen och Mr. Grey men i det stora hela så är det två karaktärerna som man faller för. 
 
 
Här om dagen läste jag J. Sterlings The Perfect Game. Boken började jättebra faktiskt, klassiskt tema med superkaxig snygg kille som gör allt för att få den svårfångade tjejen. Jack, som han heter ska föreställa någon drömkille men så gör han något som gör att jag som läsare inte tycker om honom längre. Jack Carter karaktären är populär likt Cullen/Grey på alla dessa boksidor för kärleksfrossare som jag. Personligen ser jag inte riktigt vad det beror på. Men en absolut läsvärd bok.
 
 
 
 
 
Sedan har vi också Katy Evans bok Real. Även den en populär kärlekshistoria bland bokälskarna. Den handlar om Remingon Tate, en boxare som faller pladask för Brooke och anställer henne i sitt team. Man märker snabbt att allt inte står rätt till och personligen skulle jag nog springa åt andra hållet. Det är en bra bok som gör en nyfiken, man undrar ju vad hemligheten runt mr Tate är. 
Taggar: J. Sterling, Jack Carter, Katy Evans, Real, Remington Tate, The Perfect Game;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: