Hakuna Matata

2008-02-18
18:47:51

Så där ja! /S
Då var joggingturen avklarad. Jag kom dock inte iväg i så pass tid att jag fick springa i något direkt solsken... Gick lite tungt idag men jag tror det beror mycket på att jag var lite hungrig, hade inte nog med energi riktigt då jag inte hade ätit något på 7h. Bättre lycka nästa gång!

Väl hemma hoppade jag på vågen och upptäckte till min glädje att det faktiskt skett en liiiiiiiten förändring, kanske inte så mycket att hurra för men det går i alla fall åt rätt håll så då får man ju vara glad! Efter det hoppade jag in i duschen, provade min nya duschcreme som luktar hallon- på lukten kunde man tro att jag smörjde in mig med gelégodis men som tur var så luktar det inte alls mycket nu i efterhand. Det blev även ansiktspeeling, fuktgivande ansiktsmask och en insmörjning med nya ansiktscremen! Känner mig mjuk och len men den nya ansiktscremen luktade lite väl mycket för min smak...

Här är dagens inköp vad gäller kroppsvård! Köpte allt i Yves Rochers butik, de har ju även nätshop om ni inte bor i en stad där butik finnes!


<------ Fuktgivande creme
Återfuktar huden och gör den mjuk och smidig. Anpassad för alla hudtyper.


                                                                               SOS intensiv fuktmask ------->



<----- Peeling med aprikoskärnor









<----- Duschgele med hallondoft
fick jag med på köpet!








Update: Vet inte om det är kombinationen eller någon av de enskilda produkterna men nu är jag inte alls torr i ansiktet, är superlen och det stramar och kliar inte så som det brukar :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: