Hakuna Matata

2015-09-24
20:36:05

Höstmörker /S
September har svischat förbi och nu är snart oktober här! Jag tycker det märks tydligt hur det blir allt mörkare om kvällarna, och hur luften börjar förändras till den där svala och krispiga luften. Den sista tiden har jag varit väldigt trött och sista veckan har jag faktiskt både lagt mig och somnat innan kl 22 flera kvällar. Det är otroligt sällan jag gör det, men nu i brist på någon bra bok och någon serie att titta på så har jag valt att lyssna på kroppen och gå och lägga mig istället.
Trots tröttheten så gillar jag hösten. Vi har haft några mysiga helger tillsammans hela familjen, och det mysigaste har faktiskt varit något så enkelt som att promenera tillsammans. Senaste promenaden gick vi i skogen i helgen. Det var förvisso väldigt blött på sina ställen men mysigt ändå, och Selma traskade på och pratade och pratade, och det var en sån där guldstund när man bara blir alldeles varm i kroppen över att se sin fina familj.
 
För att ha något att se fram emot i höstmörkret så har vi också bokat in en liten tripp till Göteborg där vi ska njuta av en hotellnatt och hitta på något skoj tillsammans så som Universeum, jag funderar även på om vi ska ge Alfons kulturhus en chans kanske. Ännu längre fram väntar en Ullaredstripp med mina systrar med en övernattning, och får jag som jag önskar så blir det även en Stockholmstripp med min man för att se musikalen "Kristina från Duvemåla", men vi får väl se vad som hinns med och vad plånboken tillåter :)
 
Sen väntar ytterligare en fantastisk rolig sak i mitten av oktober men det tar vi en annan gång!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: