Hakuna Matata

2015-06-16
20:01:00

Organisera mera /S
Nu vet jag vad mitt nästa projekt är och som jag nu ägnar mitt surfande åt!
Efter att ha fått ett utbrott över det ständigt rådande kaoset i vårt hem så har jag nu bestämt att det är dags att ta tag i det. Jag/vi har en förmåga att ganska snabbt få vårt hem att se stökigt ut genom att det ständigt skapas små högar överallt i husets alla rum i stort sett. Ni vet den där tidningshögen på köksbordet, räkningarna som flyttas till en annan särskild hög, också de där betalda räkningarna som ligger i en annan hög i väntan på att komma in i sin pärm, och Selmas leksaker som hamnar lite överallt, och de där vinterkläderna som hänger kvar i förrådet tillsammans med några av Selmas urväxta skor, eller trängseln på fönsterbrädorna där det fylls på med mer och mer blommor som man får av snälla vänner och släktingar tillsammans med pyssel Selma tar med från förskolan. Vi är helt enkelt urusla på vardagsplockandet!
 
Men nu ska det rensas! Jag är på jakt efter lite smart förvaring åt t.ex. den där posthögen i köket som man inte hunnit läsa och inte är redo att slänga, eller de där reklambladen man har läst och som man behöver ha kvar några dagar extra. En smart liten förvaringsplats i hallen för nycklar och telefon som kan läggas bort på en barnsäker plats och helt enkelt gå igenom varje rum för att se hur vi kan optimera förvaringen och se till att var sak har sin plats för att de där högarna inte ska skapas.
 
Jag tror det får bli ett challenge of the year att bita tag i då jag knappast räknar med att vi kommer bli superbra på plockandet över en natt, men det är väl något att sträva mot i alla fall!
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: